Modern tanken in Grijpskerk

GRIJPSKERK - TanQyou, een nieuwe tankstationformule uit Friesland, heeft recentelijk het tankstation aan de Lageweg 8 in Grijpskerk overgenomen. Op 22 december zal de officiële opening van het nieuwe tankstation plaatsvinden.

TanQyou is een nieuwe tankstation formule, welke 3 jaar geleden in de Friese stad Franeker is opgericht. De onbemande tankstation formule onderscheidt zich niet alleen door een voordelige prijs, maar ook door de digitale middelen welke voor iedere klant beschikbaar worden gesteld. In iedere pomp zit een touchscreen geïntegreerd. Via dit scherm kan men zich aanmelden voor het ‘My TanQyou’ account. Tevens kan er via hun website of eigen app een account aangemaakt worden. ,,Na het aanmaken van een account zal de tankervaring compleet veranderen”, Aldus Jan-Harmen Akkerman (eigenaar van TanQyou).

Iedere geregistreerde bezoeker die bij de pomp arriveert, wordt door middel van kentekenherkenning herkend, en begroet bij zijn voornaam. Alle transacties worden automatisch opgeslagen in een eigen online-brandstofadministratie en iedere liter telt automatisch mee als lot in de periodieke prijzenpot.

In de korte tijd dat het Friese bedrijf bestaat hebben ze achttien tankstations overgenomen. Het station aan de Lageweg opereerde de afgelopen jaren onder de TOTAL formule. Op 22 december wordt het tankstation officieel geopend. Je tankt die dag tussen 12:00 en 16:00 uur tegen twintig cent korting per liter op de landelijke adviesprijs. Gedurende de feestelijke opening zullen er leuke presentjes weggegeven worden en zal er meer verteld worden over het persoonlijke My TanQyou account.