RODEO WONEN, interieurstyling voor iedereen. Al meer dan veertig jaar maken we van uw huis uw thuis

Aangeboden door: Rodeo Wonen

Onze showroom zit gevestigd aan de Kanaalstraat in Roden. Achter de gevel van Rodeo Wonen schuilt een showroom van 1000 m² met uitgebreide collecties vloeren, raamdecoratie en gordijnen.

Naast deze brede collecties kunt u bij ons ook terecht voor een interieuradvies. Al meer dan veertig jaar maken we van uw huis uw thuis.

Bij Rodeo Wonen staan we voor service en kwaliteit. We vinden het belangrijk dat u geholpen wordt met een glimlach. Laat het zware werk maar aan ons over, zo doen wij dit al meer dan veertig jaar. We hebben een ruim aanbod kwaliteitsproducten, zo kunnen we er samen voor zorgen dat uw droomwensen vervult worden. In onze ruime showroom van 1000 m² komt u oog in oog te staan met een scala aan mogelijkheden die stuk voor stuk op fraaie wijze worden gepresenteerd. Met topmerken als Artelux, Boanaparte, Kendix en Quick-Step. Bent u op zoek naar een nieuwe aankleding voor uw interieur? Dan hoeft u na een bezoek aan Rodeo Wonen niet verder te zoeken. Ziet u op tegen het verbouwen van uw woning? Bij Rodeo Wonen helpen we u daar graag mee door het verplaatsen van de meubelen en het verwijderen van de bestaande producten. Zo maken we het u een stuk gemakkelijker. Samen met onze verkoopsters, interieurstylistes en stoffeerder maken we van uw huis uw thuis.

Gordijnen

Een sfeervolle vorm van raamdecoratie zijn bijvoorbeeld gordijnen. Dit kan ook worden toegepast in combinatie met een ander raamdecoratie. Gordijnstoffen zijn er in verschillende soorten: vitrage, inbetweens, overgordijnen en verduisterende gordijnen. Gordijnen kunnen opgemaakt worden in verschillende plooien, bijvoorbeeld een welbekende vlinderplooi of op ringen. Daarnaast is er ruime keuzen in verschillende soorten stoffen. Een vitrage gordijnstof is transparant, hier kan u doorheen kijken. Deze worden vaak gebruikt in com­binatie met een overgordijn. Op zoek naar iets wat dichter is al een vitrage maar niet zo zwaar als een overgordijn? Dan is een inbetween een goede optie. Deze stoffen zitten tussen een vitrage en een overgordijn in. Het overgordijn is gemaakt van een stof waar u niet doorheen kijkt en de ruimte mee kan afsluiten. Helemaal afsluiten van licht? Kies dan voor een gordijn gemaakt van verduisterende stof. Ideaal voor bijvoorbeeld de slaapkamer.

Voor al deze mogelijkheden hebben we bij Rodeo Wonen een ruime keuze. Dit varieert  van uni-stoffen tot stoffen met dessins: voor elke stijl wat wils, met merken als Artelux, Kendix en Holland Haag.

95% Energie bewust

Bij Rodeo Wonen hebben we duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Wist u dat we voor 95% energiebewust zijn? We hebben een belangrijke stap in duurzaamheid gemaakt door de aanschaf van een groot aantal zonnepanelen. Onze winkel wordt verwarmd en gekoeld doormiddel van elektrische units met de stroom van onze zonnepanelen. Samen werken we aan duurzaam wonen en werken.

Contact

Kanaalstraat 25
9301 LP Roden
Tel.: 050-5017 835
Email: info@rodeowonen.nl
Volg ons op FACEBOOK