Huisartsenpraktijk Zevenhuizen start met vaccineren van 61 plussers

ZEVENHUIZEN Het team van huisartsenpraktijk Zevenhuizen gaat 17 april hun patiënten met het geboortejaar tussen 1955 - 1960 vaccineren in het verenigingsgebouw aan de Hoofddiep 54 in Zevenhuizen. Deze patiënten ontvangen deze week hun uitnodiging met daarop de afspraaktijd vermeld per post.

Afhankelijk van de opkomst is het mogelijk dat er op deze dag vaccins over zijn. Mochten patiënten buiten de bovengenoemde doelgroep vallen en ouder zijn dan 65 jaar en toch graag in aanmerking komen voor een Covid-vaccinatie met het AstraZeneca vaccin dan is het vanaf nu mogelijk om dit aan de praktijk te melden. Dit kan door een mail te sturen naar praktijkmanager Monica Scheper via: praktijkmanager@hapzevenhuizen.nl

Vermeld in deze mail telefoonnummer en geboortedatum. De praktijk kan geen garanties geven dat mensen die zich melden daadwerkelijk gevaccineerd worden. Indien dit wel mogelijk blijkt te zijn, worden zij aanstaande zaterdag op het door u doorgegeven telefoonnummer gebeld en een afspraaktijd door krijgen. Het verzoek is om deze dag telefonisch goed bereikbaar te zijn.