Real Madrid geeft voetballes in Leek

LEEK Deze zomer komt een van de beste en grootste voetbalscholen van Europa naar Leek. De Fundación Real Madrid organiseert van maandag 12 juli 2021 tot en met vrijdag 16 juli 2021 op Sportpark Oostindie in Leek een 5-daags trainingskamp voor kinderen geboren in 2004 tot en met 2014.

Deelname is vanaf € 224,00. Elke deelnemer ontvangt: 5 dagen x 6 uur plezier en professionele begeleiding, sportmaaltijden, een Adidas-voetbal, een Real MAdrid drinkfles en een officieel deelnamecertificaat.

Bij 32 aanmeldingen of meer voor 28 april 2021 mogen er gegarandeerd 1 of 2 personen van de clinic in Leek direct naar Madrid zonder finale te spelen! De kosten voor deze onvergetelijk trip (inclusief begeleider) zijn voor de Fundación Real Madrid.

De meest getalenteerde voetballers tijdens elk Camp worden uitgenodigd voor het Creator Camp Benelux. Tijdens deze finale worden de beste spelers uitgenodigd voor een training in Estadio Santiago Bernabeu en op de Real Madrid Academy. De kosten voor deze onvergetelijk trip (inclusief begeleider) zijn voor de Fundación Real Madrid.