Glasvezel van TriNed voor de inwoners in de Gemeente Westerkwartier

Aangeboden door: TriNed

De aanleg van glasvezel in de gemeente Westerkwartier is in volle gang, zowel in de kernen met ViberQ als in de buitengebieden met Glasdraad. Inwoners van het Westerkwartier kunnen binnenkort genieten van razendsnelle, stabiele internet en televisie kijken in de hoogste kwaliteit. Ook jij kunt je nog aanmelden bij TriNed. Heb je nog geen abonnement afgesloten? Doe dat dan snel!

Even voorstellen

Wij zijn TriNed, dé glasvezelspecialist bij jou in de buurt. Al meer dan 21 jaar leveren we internet, televisie en vaste telefonie aan, zowel particulieren, als zakelijke klanten. Sinds 2008 doen wij dit enkel nog via glasvezel om ervoor te zorgen, dat jij de beste kwaliteit in huis hebt. Zo zijn wij een van de meest ervaren serviceproviders, op gebied van glasvezel geworden. Dagelijks vertrouwen dan ook velen klanten op onze diensten.

De voordelen

Twijfel je nog of je ook gaat overstappen? Dan wil je natuurlijk weten wat de voordelen zijn. Glasvezel biedt de meest stabiele internetverbinding die er is. Iedereen krijgt een eigen aansluiting welke je niet hoeft te delen met andere gebruikers, ook in het buitengebied! Bij TriNed ervaar je daarnaast ook de volgende voordelen:

✓ Televisie via coax of juist interactief met meer dan 100 zenders in het basispakket, in de hoogste kwaliteit

✓ 1 jaar gratis ESPN Eredivisie of het Pluspakket t.w.v. €120,-

✓ Gratis binnenhuisinstallatie en wij regelen je overstap

✓ 7 dagen per week telefonische klantenservice, maar ook bereikbaar via o.a. Facebook, Instagram, Twitter

Advies of je abonnement afsluiten bij TriNed?

Onze specialisten van de klantenservice staan u graag te woord. Bel met 088-0803030, en stap over op dit razendsnelle netwerk.