Jubilerend VV Grijpskerk (bestaat 75 jaar) en viert feest met online pubquiz

GRIJPSKERK Voetbalvereniging Grijpskerk houdt vrijdagavond 12 maart een online pubquiz.

De online pubquiz start om 20.30 uur en duurt naar verwachting twee uur. Meer informatie over de pubquiz op www.vvgrijpskerk.nl/pubquiz.

Deze pubquiz maakt onderdeel uit van een aantal activiteiten die worden georganiseerd vanwege het 75-jarig bestaan van de club. Zowel leden als niet leden zijn van harte welkom om mee te doen. De winnaar mag zich ‘quizheld VV Grijpskerk’ noemen en ontvangt naast een waardebon van sponsor Mate Masie een bijbehorende bokaal.

Deelname pubquiz

Iedereen die zich verbonden voelt bij het dorp Grijpskerk of bij de voetbalvereniging is van harte welkom om deel te nemen. Geïnteresseerden kunnen vanuit huis meedoen waardoor er per huishouden teams geformeerd kunnen worden. Vooraf opgeven is niet nodig. De quiz is te zien via een livestream op Youtube en via www.vvgrijpskerk.nl is die avond het antwoordformulier beschikbaar. Dit formulier is online in te vullen, maar kan ook voorafgaand aan de pubquiz worden geprint en aan het einde van elke ronde als foto naar de organisatie worden verstuurd.

Gratis deelname

Het liefst hadden de organisatoren de quiz in de kantine willen organiseren mét deelnemers. Vanwege de coronacrisis is dit niet mogelijk. Door de coronamaatregelen vallen ook de inkomsten van de kantine weg. Mensen die willen meedoen aan de online pubquiz kunnen dit gratis doen. Toch is een vrijwillige bijdrage aan de club voor het organiseren van de online pubquiz meer dan welkom.

Borrelpakket

De online pubquiz wordt gehouden op een vrijdagavond om zo op een enthousiaste manier het weekend in te gaan. Om dit weekendgevoel te versterken heeft de voetbalvereniging sponsor en cateraar Mate Masi gevraagd om een borrelpakket aan te bieden aan deelnemers. Een deel van de opbrengst is voor de voetbalvereniging.

Het borrelpakket wordt kant-en-klaar geleverd en bestaat onder meer uit verschillende soorten kaas, worst, olijven, nootjes, gevulde eitjes, zalmrolletjes, brood en smeersels etc. Een borrelbox voor twee personen is 21,95 euro en voor 3 personen 31,95 euro. Mate Masie stelt een bon van twintig euro beschikbaar voor de prijswinnaar van de pubquiz. De borrelbox kan uiterlijk tot en met 10 maart worden besteld via Mate Masie (info@matemasie.nl / 06-20295587) of de voetbalvereniging (apietens@outlook.com / 06-37478650.

Online activiteiten

Vanwege corona is het niet mogelijk om fysieke bijeenkomsten te organiseren. Om toch stil te staan bij het 75-jarig bestaan heeft de jubileumcommissie een aantal mogelijkheden bedacht om aandacht te geven aan het jubileum. Behalve de online pubquiz is ook gestart met een podcast die te beluisteren is via Spotify en Google Podcast. Daarin vertellen meerdere mensen over hun betrokkenheid bij de roodhemden. Mogelijk worden later dit jaar ook andere activiteiten online gedeeld. Naast deze online activiteiten zijn twee liefhebbers bezig met een jubileumboek dat later dit jaar gaat verschijnen.