Strandheem Festival 2021 afgelast

 OPENDE Het Strandheem Festival gaat dit jaar niet door. De vooruitzichten zijn door corona zo onzeker voor de komende tijd dat het onmogelijk is om in mei al een evenement met meer dan 10000 bezoekers te organiseren.

Er was nog steeds hoop de afgelopen maanden, maar een dergelijk evenement organiseren kost heel veel voorbereiding, en met alle onzekerheid voor de komende tijd is het besluit genomen om het evenement definitief niet door te laten gaan.

Een moeilijke beslissing voor de organisatie, maar ook voor alle medewerkers, sponsors, leveranciers en allen die het Strandheem Festival een warm hart toedragen is het een grote teleurstelling dat er voor de tweede keer geen festival zal zijn. Vooral voor de partners die in de evenementenbranche werken is het een zware tijd. Maar iedereen met zoveel onzekerheid rond het virus, vaccins en alle maatregelen is dit de enige optie.

De organisatie is hoopvol voor de toekomst en gaat vol enthousiasme aan de slag om in 2022 een onvergetelijk Strandheem Festival neer te zetten. Dat zal zoals altijd plaats vinden in het hemelvaartweekend, van 26 t/m 29 mei 2022. Wie het festival wil steunen kan een donatie doen via https://www.strandheemfestival.nl/geven/