SV Marum en Freddy Bollegraaf gaan samen verder: ‘SV Marum is een vereniging waar ik mij thuis voel’

MARUM Freddy Bollegraaf is ook in 2021 hoofdtrainer van SV Marum VR 1 en hoofdtrainer van het oudste meidenteam van SV Marum.

Bollegraaf maakte een mooie start met de dames van SV Marum. Vanuit een duidelijke en herkenbare trainingsstructuur worden zowel individuele spelers als het team beter. De resultaten in de voorbereiding en in het begin van de competitie waren heel goed en de spelersgroep is zeer tevreden over de samenwerking.

Goede faciliteiten

Ook Bollegraaf zelf is zeer ingenomen met de verlenging van het contract. ‘SV Marum is een warme vereniging waar ik mij thuis voel. De faciliteiten bij de club zijn goed, er is veel betrokkenheid vanuit de vereniging bij het door ontwikkelen van het damesvoetbal en de damesgroep is enthousiast, leergierig en gedreven ’, aldus de oefenmeester.

,,We hopen dat het maatschappelijke leven en hiermee ook het voetbal op korte termijn weer helemaal op gang komt. We zijn blij dat Freddy Bollegraaf een jaar heeft bijgetekend om ook na dit seizoen vervolg te geven aan de positieve ontwikkeling van het damesvoetbal die hij samen met de technische staf heeft ingezet”, zegt Jozé Neef namens de technische commissie van SV Marum.