Pieten kunnen in quarantaine in De Wilp

DE WILP Dit jaar heeft Sinterklaas op meerdere plaatsen in het land Pietenquarantainehuizen geplaatst. Voor Pieten met snotneuzen. In De Wilp stonden de units achter basisschool De Wegwijzer nog leeg.

De scholen en de opvang in De Wilp gaan straks samenwerken in één IKC en daarvoor zijn alvast extra lokalen bij De Wegwijzer geplaatst. De Pieten hebben er nu stiekem een Pietenquarantainehuis ingericht. Gelukkig zijn alle Pieten in De Wilp nog topfit en hoeven er geen Pieten in quarantaine. Wel hebben ze het er alvast heel gezellig gemaakt, voor het geval dat...

Alle kinderen van CBS De Wegwijzer, OBS De Dorpel en de peutergroepen van KC Babbel gaan een kijkje nemen in het Pietenquarantainehuis. Maar pas op: Als je eenmaal binnen bent, kom je niet zomaar weer buiten! Om de code te kraken en het huis te verlaten, moeten allerlei opdrachten uitgevoerd worden. De hulp van Sinterklaas kan online ingeroepen worden, maar er zal vooral samengewerkt moeten worden om het huis weer te kunnen verlaten. Lukt het de kinderen om met hulp van Sint binnen een uur weer buiten te staan?