Nieuwe expositie bij Kunstencentrum K38

RODEN Zesentwintig kunstenaars tonen vanaf 5 december hun werk in K38. De helft is Verkuno lid, de andere helft is hen dierbaar als studiegenoot, inspirator, docent of leerling; het gaat vaak om jarenlange artistieke vriendschappen.

Elk tweetal heeft een eigen verhaal, soms loopt de ontwikkeling en interesse gelijk op en kun je op de tentoonstelling ook duidelijk overeenkomsten in thematiek en werkwijze zien. Bij anderen zijn totaal verschillende artistieke ontwikkelingen te zien, wat leidt tot interessante contrasten.

Digitale brochure

In een (digitale)brochure lichten de Verkunoleden hun keuze toe en presenteren zij hun gast. De brochure is behalve via de websites ook op de expositie ter inzage. Een gratis digitale versie is aan te vragen via acmm@planet.nl.

Van de uitnodigende Verkuno leden is slechts één werk aanwezig, van de gasten zijn meerdere werken te zien; hen wordt alle ruimte wordt geboden.

Kunstencentrum K38 , Kanaalstraat 38 in Roden is geopend van woensdag tot en met zondag van 13.00 tot 17.00 uur. www.kunstencentrumk38.nl en www.verkuno.nl.