Lessen Muziek?Muziek voor groep 1 tot en met 4

LEEK De lessen Muziek?Muziek! voor groep1/2 en groep 3/4 worden vanaf heden ook op de locaties 'De Oldeborg' in Leek en 'Het Marheem' in Marum op de donderdagmiddag gefaciliteerd. Deze lessen worden verzorgd door Willemijn Bonder.Voor informatie www.kunst-bedrijven.nl of neem rechtstreeks contact op via info@willemijnbonder.nl

Kinderen uit groep 1 en 2 leren in deze cursus de diverse aspecten van muziek. Klanken zoals hoog en laag, kort en lang, melodie etc. Elke les zit weer bomvol met liedjes, spelletjes, muziekfragmenten, muziekinstrumenten en dat alles natuurlijk vanuit de belevingswereld van de kleuters. De feestdagen, de seizoenen en hun omgeving komen allemaal voorbij. Op speelse wijze leren de kleuters wat muzieknoten zijn en maken we muziek op eenvoudige instrumenten.

Motoriek

Deze cursus is niet alleen ontzettend léuk voor kleuters, maar ook nog eens goed voor hun ontwikkeling. Je merkt het aan de taalontwikkeling, hun motoriek, het samenwerken én natuurlijk creativiteit. Kom je mee doen?

Zit je in groep 3 of 4 en wil je muziek maken? Kom dan mee doen met Muziek? Muziek! In deze lessen wordt aan de slag gegaan met het kennis maken met alle facetten van muziek: zingen, spelen, bewegen, componeren en improviseren.