Alternatieve winterwandeltocht Marum

MARUM De winterwandeltocht van tourist information Marum op zondag 10 januari 2021 gaat helaas niet door vanwege coronavirus. De organisatie heeft wel een alternatief bedacht waar iedereen gratis aan mee kan doen.

Er zijn drie prachtige routes uitgezet op verschillende locaties in het zuidelijk Westerkwartier om de wandelaars zoveel mogelijk gespreid te laten lopen.

Routes

De routes zijn: Ronde van Marum van 21 kilometer vanuit Nuis, de Leidijkroute van 10 kilometer vanuit Kornhorn of de familietocht die ook geschikt is voor buggy’s en dergelijke van 6 kilometer op en rondom Trimunt.

De routes volgen de wandelknooppunten die vorig jaar zijn uitgezet door routebureau Groningen. Geinteresseerden kunnen een emailtje sturen naar info@touristinformationmarum.nl waarin ze aangeven welke route(s) men wil ontvangen: Nuis,Kornhorn of Trimunt.

Via mail wordt de route met informatie verstuurd. Meedoen kan tot en met 31 januari. Naast de wandeling is er ook een fotowedstrijd, stuur uw winterwandeltochtfoto voor 31 januari naar info@touristinformationmarum.nl. De mooiste foto verdient een vvv bon van 25 euro.