Nieuwe trainer voor spelers BVZ

ZUIDHORN BVZ heeft na de zomervakantie een nieuwe trainer mogen verwelkomen. Vanaf dit seizoen is Ronald van den Hoogen de nieuwe hoofdtrainer.

Hiermee heeft BVZ een hele ervaren en enthousiaste trainer gevonden, met ruime speel- en trainingservaring, waar ze weer de toekomst mee in kunnen. BVZ heeft een leuke en actieve jeugdafdeling die bestaat uit 2 leeftijdscategorieën. Vanaf 8 jaar kan al worden gebadmintond en soms nog wel eerder, afhankelijk van de motoriek en de ontwikkeling van het jeugdlid. Van den Hoogen traint beide jeugdgroepen en ook de 18+ groep en de competitiespelers. Daarnaast geeft hij in Zwolle bij 2 verenigingen training.

Muzikale begeleiding

De nieuwe trainer voelt zich al helemaal thuis in Zuidhorn. Met een hele bolderkar vol trainingshulpmiddelen en een geluidinstallatie voor de nodige muzikale begeleiding, is het elke woensdag een gezellige sportieve boel in de Sporthal in Zuidhorn.

Ben je ook nieuwsgierig hoe leuk, sportief en leerzaam de trainingen van Ronald zijn, doe dan woensdagavond drie keer vrijblijvend mee. Meld je vooraf even aan op info@bvzuidhorn.nl