Kop van Drenthe brengt nieuwe kaart uit met informatie over de Onlanden

De Onlanden is een prachtig natuur-, recreatie- en waterbergingsgebied in de Kop van Drenthe. Het gebied is sinds 2014 te bezoeken en destijds is er vanuit het project voor de ontwikkeling van de Onlanden een fysieke kaart uitgebracht.

De voorraden zijn inmiddels allemaal verkocht en daarom is er in de afgelopen maanden hard gewerkt aan een nieuwe kaart met daarop allerlei routes, voorzieningen en informatie over het gebied.

Op de waterkaart kan de geïnteresseerde terecht voor meer informatie over de diverse soorten vogels en dieren, maar ook de vernieuwde fietsknooppunten zijn erop te vinden. Met deze kaart wordt een uitje naar de Onlanden compleet gemaakt.

Beklim de uitkijktoren, ga erop uit om een mooie wandelroute te wandelen of gebruik de kaart om het gebied te verkennen vanaf het water met een boot of kano. De watervaste kaart is voor € 7,95 te koop, onder andere bij Cnossen Leekstermeer, Reisboekhandel de Zwerver, Boekhandel Daan Nijman en diverse Tourist Info Punten in de regio, waaronder Roden.

Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met de uitgever van de kaart, Stichting Kop van Drenthe, info@kopvandrenthe.nl