DOVO Hujades traint de hele zomer door

GROOTEGAST Deze zomer gaan veel mensen in Nederland op vakantie of blijven thuis. Speciaal voor alle thuisblijvers gaan de volleybaltrainingen van Dovo Hujades deze hele zomer door. Door corona gaan al veel evenementen niet door. Zeker voor de jeugd is het fijn als er activiteiten worden georganiseerd.

Vanaf 1 juli kunnen zowel de jeugd als de volwassene weer in de zaal trainen. Alle jeugdteams trainen volledig door in de zomer. Volwassen teams hadden de keuze wat ze wilden als team, doortrainen of toch een vakantie inlassen. De jeugd trainde vanaf juni alweer buiten, maar nu ook weer in de zaal. Voor bepaalde volleybal technieken, zoals duiken, is het fijn dat ze de zaal weer in kunnen. Een speelse manier om het duiken onder de knie te krijgen is om al duikende een watje naar de andere kant van de zaal te blazen.

Bijkomend voordeel van de zomertrainingem is dat de teams zo goed op elkaar ingespeeld zijn voor de start van het nieuwe seizoen. Binnen Dovo Hujades wordt reikhalzend uitgekeken naar het nieuwe volleybal seizoen.