Feest bij Vrolijk in Grijpskerk

Het was vorige week feest bij Kinderopvang Vrolijk in Grijpskerk. De opvang bestaat alweer vijf jaar en dat was voor oprichters Margreet Meirink en Martine de Groot reden voor een feest met de kinderen van de bloeiende organisatie.

Wethouder Elly Pastoor kwam de feestweek officieel openen. De wethouder draagt de kinderopvang in het Westerkwartier een warm hart toe. Ze benadrukt de meerwaarde van kinderopvang voor het jonge kind en ze promoot de voorschoolse educatie. Deze belangen benoemde ze tijdens haar speech toen ze de organisatie feliciteerde met het jubileum.

Toen kon het feest beginnen; het gezamenlijke cadeau uitpakken van de kinderen en ouders, proosten met Jip & Janneke champagne, en plezier maken op de springkussen. De verkleedkleren kwamen de gehele week uit de kast en de kinderen werden mooi geschminkt. Er werd op heerlijke fruitspiesen getrakteerd en door de Oudercommissie werd een overheerlijke taart aangeboden. Bij de bso hebben de kinderen zich mogen uitleven tijdens het buikschuiven.

De week werd afgesloten met een superspannende spooktocht door het dorp waarbij de jongeren uit Grijpskerk werden betrokken om mee te doen als spook.