Nieuwe eigenaar voor Liever Anders in Leek

LEEK De bakkerij Liever Anders aan de Samuel Leviestraat 57 krijgt een nieuwe eigenaar. Miranda & Bernard Middelkamp openden daar vier jaar geleden hun tweede vestiging van Liever Anders. Vanaf 4 juli wordt ‘Liever Anders – Leek’ overgenomen door Shania de Vries, die er nu al werkzaam is. De vernieuwde bakkerij gaat op 8 juli weer open met een uitgebreid assortiment.

Shania de Vries wordt eigenaresse van de winkel, waar ze al een tijd lang heeft gewerkt. Ze kent de winkel en alle klanten dus goed en ze wil de goede service en kwaliteit van Liever Anders blijven voortzetten. ,,Ik heb altijd al de ambitie gehad iets voor mijzelf te starten” aldus Shania, “deze kans deed zich voor en die ga ik met beide handen aangrijpen.”.

Liever Anders - Leek sluit op zaterdag 4 juli om 14.00 uur de deuren en gaat na een verbouwing weer open op woensdag 8 juli om 9.30 uur. Het vernieuwde Liever Anders - Leek blijft herkenbaar aan de roze huisstijl en de producten van uitstekende kwaliteit. Brood en banket van meester bakker Wilfred Haafs uit Haren blijft dagelijks vers verkrijgbaar in Leek!

Huisgemaakt schepijs

Na de feestelijke heropening start ook de verkoop van heerlijk huisgemaakt schepijs, handgemaakte bonbons en wordt de menukaart uitgebreid. Verder kan de klant bij Liever Anders - Leek dan nog steeds terecht voor een gezellige ‘High Tea’, de heerlijke zakenlunch en voor verrassende geschenken!

Vanaf augustus starten liever anders met ‘Cupcake for Kids’. Jarigen kunnen een compleet verzorgd kinderfeestje laten organiseren, waarbij de zij en hun vriendjes en vriendinnetjes zelf cup-cakes gaan bakken en versieren! Er zijn verschillende thema-feestjes mogelijk, zodat het feestje aansluit bij de voorkeur van het kind. Kijk voor meer informatie op www.lieveranders.nl.