Zomeractie bij de Fitclub in Leek

LEEK Fitclub Rodenburg Leek is sinds enkele weken weer open met Fitclub Buiten! Zeven dagen per week kan men op het buitenterrein rondom de Rodenburghal terecht voor fitness en groepslessen. De trainingen zijn deels in de open lucht en deels onder een overkapping.

Naar alle waarschijnlijk worden per 1 juli de maatregelen m.b.t. het coronavirus versoepeld en kan er ook weer binnen gesport worden maar ook buiten zal er in ieder geval tot 1 september een breed aanbod zijn. Speciaal voor de zomerperiode heeft de Fitclub een actie met onbeperkt trainen: ZomerFit!

Groepslessen

Bij ZomerFit is onbeperkt ook echt onbeperkt! Trainen kan 7 ochtenden per week en op doordeweekse dagen van 16 tot 21 uur. Ook alle groepslessen zijn in het zomerabonnement inbegrepen. Na afloop van dit abonnement kan men stoppen maar uiteraard ook kiezen voor een maand, half jaar of jaarabonnement.

Aanmelding voor ZomerFit kan per email op info@fitclubrodenburg.nl of telefonisch op werkdagen tussen 9 en 17 uur op (0594) 740 842. Een volledig overzicht van alle trainingen staat op www.fitclubrodenburg.nl/rooster/