Nieuw in Roden: Primo Keukens

RODEN –Primo Keukens opent eind deze maand een compleet nieuwe en uitgebreide keukenshowroom aan de Wilhelminastraat 12.

Er wordt nu nog hard gewerkt aan de inrichting, maar, zo belooft vestigingsleider Remko Bovenkamp, alles is op 29 mei klaar voor de officiële opening. ,,Nog even en Roden heeft ook de voordeligste keukenzaak van Nederland”, vertelt Bovenkamp trots.

Aanwinst

,,De nieuwe keukenshowroom zal een aanwinst zijn voor Roden en omstreken. Hoewel de opening nog even op zich laat wachten, komen er al geregeld mensen binnenlopen. ,,We hebben zelfs al verschillende keukens verkocht. Mensen zijn nieuwsgierig, komen binnen en dan gaat het balletje rollen.”

De vestigingsleider Remko en verkoper Patrick zijn blij met de plek aan de Wilhelminastraat. ,,Het is mooi in het centrum en tegenover ons pand zijn er voldoende parkeerplaatsen beschikbaar.’’ Samen hebben ze meer dan 40 jaar ervaring in de keukenbranche. Primo Keukens, met vestigingen in Meppel, Heerenveen, Dronten, Almelo, Kampen en Hardenberg, staat bekend om de voordelige prijzen, maar ook om de goede serviceen de degelijke kwaliteit. ,,Wijverkopen keukens van Duitse makelij tegen een vaste lage prijs”, vertelt RemkoBovenkamp. ,,We hebben alle soorten en maten en door onze gezamenlijke inkoop kunnen we veel bieden tegen lage prijzen. ,,Bij Primo Keukens wordt grote waarde gehecht aan goed advies en service. Hij verwacht dan ook dat Primo Keukens in Roden een groot succes wordt. Primo Keukens is onderdeel van Bouwcenter Concordia bouwmaterialen met 13 vestigingen, waaronder Bouwcenter Concordia Roden. Bouwcenter Concordiais al meer dan 100jaar een begrip in de bouw. Komt u ook onze showroom bekijken? Vanaf vrijdag 29 mei ligt er voor elke bezoeker een attentie klaar.

Openingstijden

Primo Keukens is vanaf 29 mei geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.30 uur en op donderdag tot 21.00 uur. Op zaterdag zijn de deuren geopendvan 10.00 tot 17.00 uur. Kijk ook op www.primokeukens.nl voor alle acties en meer informatie