Tienerevenement Square gaat live op internet

Drachten - Al jaren is Drachten het decor voor Square, een uniek en te gek interkerkelijk tienerevenement dat tijdens het Hemelvaartsweekend wordt georganiseerd. Meer dan 1000 tieners en medewerkers komen dan bij elkaar voor hoogstaande activiteiten en diepgaande ontmoetingen.

Ook Square heeft enkele weken geleden het evenement moeten annuleren tot grote teleurstelling van tieners uit heel Noord Nederland. Maar Square zou Square niet zijn als de organisatie niet met een verkleind alternatief zou komen. Square live, gewoon via YouTube in je eigen huiskamer. Dus zet de stoelen en banken aan de kant, maak de vloer vrij, want Square komt bij je thuis. Met op vrijdagavond Martin Koornstra, zaterdagavond Joël Treuren en zondagochtend David Lodder.

Het weekend wordt spectaculair geëindigd op zondagavond om 19.30 uur met ‘Square live’. Een waanzinnige opening met free runners, een deel van de wel bekende squareband is aanwezig, je kunt live reageren via chat, Martin Dol zal spreken en natuurlijk ontbreken de presentatoren Evert en Gerbrich niet. We gaan inzoomen op #goodlife, het thema van Square 2020. We proberen het Square gevoel bij jou thuis te krijgen. Wil je dit niet missen? Ga dan naar: www.youtube.com/user/SquareDrachten .