Concert en High Tea Roder Jongenskoor

NORG Het Roder Jongenskoor onder leiding van Rintje te Wies geeft zondag 1 maart in de Sint-Margarethakerk van Norg een bijzonder cultureel en culinair concert.

Uiteraard laat het hele koor van zich horen, maar daarnaast zijn er ook verschillende solistische bijdragen van zowel de jongens als de mannen. Deze afwisseling draagt bij aan een gevarieerd programma, waarbij muziek uit verschillende landen en periodes te horen is.

Studiereis

Het Roder Jongenskoor gaat regelmatig naar Engeland om zich daar onder te dompelen in de Engelse koortraditie. Aan zo’n studiereis zijn uiteraard kosten verbonden, welke deels voor rekening komen van de zangers zelf. Ook de stichting Roder Jongenskoor draagt z’n financiële steentje bij, zich bewust van de waarde die een reis als deze heeft. De opbrengsten van het concert en de high tea op 1 maart zijn bestemd voor de eerstvolgende studiereis van het koor naar Engeland.

Aanmelden noodzakelijk

In de pauze van dit gevarieerde concert kunnen bezoekers genieten van hapjes en drankjes uit eigen keuken. In verband met de catering is het noodzakelijk vooraf plaatsen te reserveren. Dit kan telefonisch: 06 44108192 of via: hightearjk@gmail.com. Het concert begint om 15.00 uur. De toegangsprijs bedraagt 17,50 euro,kinderen tot 12 jaar mogen voor 5 euro naar binnen.