VEV ‘67 zoekt vrouwen die willen voetballen

LEEK De afgelopen maanden is er achter de schermen bij VEV ‘67 hard gewerkt aan de selectie van een vrouwenelftal dat op zaterdag in de competitie gaat spelen.

Inmiddels is er al flinke interesse van een aantal dames, maar in het vrouwenvoetbal is een brede selectie noodzakelijk. Initiatiefneemster Laureen Afman: ,,We gaan de komende drie maanden drie trainingen en een oefenwedstrijd houden. We hebben nu zo’n 25 geïnteresseerden en als die zich allemaal ook daadwerkelijk aanmelden dan hebben we een brede selectie om volgend seizoen in de competitie te starten.”

Trainer

Het team start in de vierde of vijfde klasse en gaat twee keer in de week trainen. ,,Er is nog geen trainer maar ik heb al wel een paar namen op het oog van mensen die het zouden kunnen gaan doen en ook willen. Vaste trainingsdagen zijn nog niet bekend. Daarover moet nog met de club worden overlegd. Het is volgens mij voor het eerst dat VEV ‘67 een dameselftal in de competitie gaat krijgen. De club heeft al wel een 7x7 vrouwenteam dat op de vrijdagavond actief is.”

Bij het team staat plezier voorop en de eerste training wordt in overleg met de geïnteresseerde dames gepland.

Voor meer informatie en meetrainen, mail naar laureen_afman@hotmail.com.