Nieuwbouwwoningen De Hoven in de Verkoop

Aan de zuidkant van Leek wordt flink doorgebouwd aan nieuwbouwwijk Oostindie. Oostindie bestaat uit drie buurten met ieder hun eigen karakter: Het Buiten, De Slagen en De Hoven.

In de groene en waterrijke buurt De Hoven realiseert Plegt-Vos zestien nieuwbouwwoningen, te weten acht moderne rijwoningen en acht levensloopgeschikte twee-onder-een-kapwoningen. Donderdag 20 februari wordt het officiƫle startsein gegeven voor de verkoop.

Gevarieerd straatbeeld

De acht moderne rijwoningen liggen direct tegenover een groen hofje. De woningen hebben een stoere uitstraling door de donkere gevel. Doordat enkele woningen een topgevel hebben ontstaat een gevarieerd straatbeeld. De woningen staan op ruime kavels en hebben een diepe achtertuin op het zuiden.

De acht levensloopgeschikte twee-onder-een-kapwoningen zijn helemaal voorbereid op de toekomst. Deze woningen hebben namelijk een volledig woon- en slaapprogramma op de begane grond. Op de eerste verdieping is volop ruimte voor een logeer-of hobbykamer. De woningen zijn voorzien van een aangebouwde stenen garage, donkere steensoort en een houten pergola. Er is keuze uit een langs- of dwarskap.

Comfort en duurzaamheid

In de basis zijn alle woningen al erg compleet met standaard vloerverwarming, luxe sanitair en tegelwerk van Villeroy en Boch en zonnepanelen. Nog meer luxe of ruimte? Aan de achterzijde kan een uitbouw gemaakt woren. Een schuifpui of dubbele tuindeuren behoren ook tot de mogelijheden.

In De Hoven is veel aandacht voor duurzaamheid. De woningen worden gasloos opgeleverd en zijn standaard voorzien van zonnepanelen, een warmtepomp en onderhoudsarme materialen.

Start verkoop

De verkoop gaat van start op donderdag 20 februari. Tussen 18.00 en 19.30 uur kunnen geĆÆnteresseerden terecht bij de Postwagen aan de Hoofdstraat 53 in Tolbert. Het verkoopteam staat hier klaar om alle vragen te beantwoorden.