Flexx Music Woldhoorn uit Tolbert krijgt 10 mille van Vriendenloterij (en kan daardoor een jeugd swingband opstarten)

De Vriendenloterij heeft Flexx Music Woldhoorn uit Tolbert donderdagavond benoemd tot ’Club van de Week’. Dit levert de muziekvereniging een eenmalige bijdrage van 10.000 euro op.

Flexx Music Woldhoorn kan hiermee het instrumentarium uitbreiden en daarmee haar grote droom vervullen: het opstarten van een jeugd swingband.

,,Daar hebben we meer instrumenten voor nodig en dat kost geld”, zegt Marieke Berghuis van Flexx Music Woldhoorn. ,,Dankzij de bijdrage van de VriendenLoterij kunnen wij het instrumentarium uitbreiden en de jeugd laten zien dat het maken van muziek niet oubollig is!”

‘Club van de Week’

Club van de Week is een campagne van de VriendenLoterij voor clubs, verenigingen en stichtingen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Zij kunnen een aanvraag indienen voor een maatschappelijk project voor de club en haar leden.

De Vriendenloterij verrast wekelijks een aangesloten club, vereniging of stichting met de titel ‘Club van de Week’ én een eenmalige bijdrage van 10.000 euro om het project te realiseren.