Wie loopt mee met de Snertwandeling?

OPENDE Aan het eind van het jaar is er een gezellige snertwandeling door het Westerkwartier. Op zaterdag 28 december kunt u meedoen samen met uw (klein)kinderen aan door het IVN Westerkwartier e.o. georganiseerde Snertwandeling over de Jilt Dijksheide in Opende.

De start is om 13.30 uur bij de Hof van Arcadia, Kolonieweg 26a in Opende met een kop koffie of thee. Hierna volgt een wandeling met IVN-gidsen die iets vertellen over dat wat er ook in de winter nog allemaal te zien valt.

Deze wandeling duurt tot 16.00 uur. Wie weet ligt er sneeuw. Dan zouden we diersporen kunnen spotten. We eindigen bij de sfeervolle Hof van Arcadia, waar de warmte en de geur van de erwtensoep je al tegemoet komt.

Voor de wandeling, inclusief de snert betalen IVN-leden, donateurs van IVN Westerkwartier e.o. en kinderen niets. De andere belangstellenden betalen € 5,00. anneer niet-leden zo enthousiast zijn geworden van de activiteiten van IVN en zich opgeven als lid, is ook voor hen alles gratis. Aanmelden bij: hwoltjer@home.nl of: 0594-613253 of 06-41532304 (graag vóór 25 dec).