Zing maar Mee in concert

GROOTEGAST Op 20 december zal het zangproject ´Zing maar mee!´ van Stichting Muziekonderwijs Grootegast haar eerste concert geven.

Op 1 november is het project van start gegaan in twee leeftijdsgroepen. Kinderen van groep 1 t/m 4 en 5 t/m 8 zingen de leukste liedjes van pop tot Kinderen voor Kinderen.

Gerdien Kuipers, de dirigente van het zangproject, had al tijden de wens om een ‘kinderkoor’ op te starten en Stichting Muziekonderwijs Grootegast heeft deze wens uit laten komen. Dat het een succes is blijkt wel uit het aantal kinderen wat mee doet. De eerste groep bestaat uit 35 kinderen en de tweede groep uit 11 kinderen. De oudste groep heeft op 29 november al een eerste optreden gehad bij het afscheid van de bovenschoolse directeuren van Quadraten.

Op 20 december is de afsluiting van het project met een heus concert, dit concert vindt plaats in het MFA te Grootegast. Het concert begint om 16.00 uur en duurt ongeveer een uurtje. Na de kerstvakantie heeft het project ‘Zing maar mee!’ waarschijnlijk een vervolg. Voor belangstelling en meer informatie kunt u mailen naar

administratie@muziekonderwijsgrootegast.nl.