Discotijd terug in Kruisweg Marum tijdens sfeeravond

Op de laatste zaterdag in november is het weer tijd voor de sfeeravond in Kruisweg Marum. In de partyzaal staat de band Broadway. In de marmerzaal kan iedereen uit z’n dak gaan met muziek uit de jaren ’90 en’00. In het muziekcafé speelt de band Ideaal.

Broadway komt deze keer naar Kruisweg Marum om live op het podium de beste hits te spelen. Broadway, de naam staat in de wereld synoniem voor glamour, klasse, verrassend entertainment en sfeer. Broadway is een combinatie van ontzettend veel ervaring, heel veel enthousiasme, een hoog muzikaal niveau, een zeer verrassend repertoire vol guilty pleasures en een feest van herkenning.

De sfeeravond neemt stappers mee in de beleving van de jaren ’90 en ’00. DM Music Martijn en de DJ Jan uit die tijd, draaien de meest vette en swingende hits uit deze jaren.

In het muziekcafé speelt de band Ideaal met zangeres Melissa Smilda. Deze driemans formatie heeft een divers repertoire aan dansmuziek voor jong en oud.

De kaartverkoop is reeds gestart bij de welbekende voorverkoopadressen Marum: Primera en Kruisweg, Leek: Bio Corner-Easy Hobby, Surhuisterveen: Bruna & Music Store. De zalen gaan open vanaf 22.00 uur. Het feest is toegankelijk voor iedereen van 18 jaar en ouder