De Verhalen van Groningen organiseert schrijfwedstrijd ‘Thuis in Groningen’

De Verhalen van Groningen organiseert in de maand november een schrijfwedstrijd met het thema ‘Thuis in Groningen’. De leukste verhalen zullen de komende maanden op de website en sociale media kanalen van De Verhalen van Groningen worden gepubliceerd.

De twee beste verhalen winnen ieders twee goodiebags met daarin tickets voor de nieuwe expositie van het Groninger Museum: Mondo Mendini. De Verhalen van Groningen wil graag weten waarom jij je thuis voelt in de stad en/of provincie Groningen. Wat maakt Stad en Ommeland anno 2019 zo bijzonder? Of juist: hoe was het leven in Groningen vroeger? Wat zijn je beste herinneringen? Onder het thema ‘Thuis in Groningen’ is De Verhalen van Groningen op zoek naar mooie, grappige en bijzondere verhalen. Laat je creativiteit de vrije loop en doe mee!

De voorwaarden voor de verhalen zijn heel simpel: je mag alles schrijven, zo lang het maar past binnen het thema ‘Thuis in Groningen’. Ook de lengte van het verhaal mag je zelf bepalen. Foto’s toevoegen is niet verplicht, maar mag natuurlijk wel. Stuur jouw verhaal vóór 1 december 2019 naar info@deverhalenvangroningen.nl.

Door het insturen van een verhaal (en eventuele foto’s) geef je De Verhalen van Groningen toestemming tot eventuele publicatie op de website en sociale media. De winnaars van de goodiebags zullen begin december persoonlijk bericht ontvangen.