Nog enkele honderden kaarten voor Mega Piraten Festijn Marum

De organisatie van het Mega Piraten Festijn dat op vrijdag 4 oktober plaatsvindt in Marum stopt in de loop van volgende week met de online kaartverkoop. Dat meldt Eddie Mensink. “Kaarten zijn vanaf dat moment alleen nog maar verkrijgbaar bij de regionale voorverkoopadressen. We verwachten een uitverkochte bak.” Op dit moment zijn er nog slechts enkele honderden kaarten te koop.

Naast gevestigde namen als Frans Bauer, Gerard Joling en Jannes treedt in Marum ook aanstormend talent als Mart Hoogkamer op. Mensink: ‘Laten we niet vergeten dat we ook de Dutch Boys hebben in de originele line-up. We zijn er jaren mee bezig geweest om ze weer bij elkaar te brengen en dat is gelukt. Daar zijn we supertrots op!”

Programma

Dutch Boys, Gerard Joling, Jannes, Mooi Wark, D!kdakkers, Frans Bauer, Stef Ekkel, René Karst, Ancora, John de Bever, Django Wagner, Belinda Kinnaer, Mart Hoogkamer, Lawineboys, Jan Keizer & Anny Schilder, Evert Baptist, Mark van Veen, Esperando’s, Lucas & Gea, Frank van Etten, Henk Dissel, Hessel & Ineke, Harten 10 en Marga Bult. De formatie Summerland begeleidt enkele optredens live. De presentatie is in handen van Willie Oosterhuis. Daarnaast verzorgen de mannen van Poar Neem’n een aantal shows in hun eigen area.

Het terrein aan de Haarsterweg is geopend vanaf 18.30 uur. Het officiële programma duurt van 20.00 tot 01.00 uur.

Kaarten

Fysieke kaarten (vanaf 25 euro) zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij de Primera in Marum, De Stille Genieter in Harkema, Bio Corner Easyhobby in Leek en de Bruna in Surhuisterveen. Daarnaast kan men ook kaarten kopen via Mega Piraten Festijn.