10.000 euro voor 'Club van de Week' Adonis Sportacrobatiek uit Groningen

VriendenLoterij heeft Adonis Sportacrobatiek vrijdag benoemd tot ‘Club van de Week’. Ze ontvangt daarom eenmalig een bijdrage van 10.000 euro van VriendenLoterij. Adonis Sportacrobatiek schaft hiermee onder meer nieuwe materialen voor alle drie de locaties - Groningen, Drachten en Leek - aan.

„We hebben net een nieuwe vestiging geopend in Groningen en moeten hier nog een verende vloer laten leggen”, zegt Riëtte Sikkema van Adonis Sportacrobatiek. ,,Ook de vloeren op onze andere locaties zijn aan vervanging toe. Met de nieuwe vloeren waarborgen we de kwaliteit en veiligheid van onze trainingen voor de komende tien jaar.”

Club van de Week

‘Club van de Week’ is een nieuwe campagne van de VriendenLoterij voor clubs, verenigingen en stichtingen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Zij kunnen een aanvraag indienen voor een maatschappelijk project voor de club en zijn leden.

Tussen mei en december wordt wekelijks een club, vereniging of stichting verrast met de titel ‘Club van de Week’ . Deze club krijgt een eenmalige bijdrage van 10.000 euro van de VriendenLoterij om dit project te realiseren.