Allemaal hopen we nog op een fraaie nazomer, maar inmiddels draait de organisatie van de Kerstmarkt Doezum op volle toeren

Terwijl de strandlakens nog maar net zijn uitgeklopt en de vakantieherinneringen nog vers in het geheugen liggen, is de organisatie van diverse Kerstmarkten alweer in volle gang.

Op 13 december vindt de tiende editie van Kerstmarkt aan de Perastraat in Doezum plaats. De sfeervolle kerstmarkt, met live muziek, wordt gehouden in en Het Anker en in de Haven en buiten in de verwarmde tent. „We hebben ruimte voor ongeveer 45 kraampjes. We hopen weer op aanmeldingen met allerlei verschillende winter- en kerstattributen, maar ook stands voor het goede doel of verenigingen zijn welkom”, aldus de organisatie.

Ook op het plein is er nog genoeg ruimte voor de verkoop van diverse kerst en aanverwante spullen, bijvoorbeeld kerstbomen.

„Dus heb je leuke of lekkere winter- of kerstartikelen te koop en wil je wel eens op de kerstmarkt staan, meldt je dan snel aan. Ook is er de mogelijkheid voor mensen die een (kerst gerelateerde) hobby hebben om hun werk te laten zien. Denk aan kerstcadeautjes.”

De kosten voor een kraam zijn € 5,- Bij opgave graag doorgeven hoeveel ruimte/tafels je nodig hebt en wat je gaat verkopen of laten zien.

Opgeven kan tot 1 december, maar vol is vol. De kerstmarkt is van 18.00 uur tot 21.30 uur. Opgave bij:

hennyvanderheide@hotmail.com tel. 0594-659810 Lstruiksma@hotmail.com tel: 06-15108652