Bridgeclub Marum bestaat bijna 35 jaar

MARUM Bridgeclub Marum bestaan bijna 35 jaar. Op dit moment zijn er circa 60 leden actief. Ze spelen iedere woensdagavond competitie in de periode 1 september tot 1 mei.

In de zomermaanden kan men ook mee doen aan de zomeravondcompetitie. Ook leden van andere bridgeclubs of andere geïnteresseerden kunnen hier aan mee doen. Speellocatie is het zalencentrum van de Protestante kerk aan de Kruisweg 30 te Marum.

Nieuwe leden zijn welkom. Kaartervaring is niet vereist, doch enig inzicht in kaartspelletjes is wel wenselijk om het spel met een partner na een cursus te kunnen spelen in clubverband.

Wat is er leuk aan bridge? Bij het bridgespel ben je niet afhankelijk van goede of slechte kaarten. Het is de kunst het beter te doen, dan een ander paar die ditzelfde spel ook gaat spelen. Bridge is vooral ook een sociaal gebeuren.

Interesse? Ga de uitdaging aan en probeer middels een cursus van 12 lessen, ieder van ca 2 tot 2,5 uur, de beginselen van het bridgespel te beheersen. De cursusleiding wordt via de BC Marum geregeld. De cursusboeken worden deels beschikbaar gesteld. Bij voldoende belangstelling wordt gestart op 24 september 2019 met een cursus op dinsdagavond of donderdagmiddag 26 september. Verdere info en toelichting via 06-5468 0275.