Start nieuwe seizoen (jeugd-)schaakclub Schaak maar raak!

Het vierde seizoen van de (jeugd-)schaakclub Schaak maar raak! Start op dinsdag 10 september om 18.30 uur.

Jeugdschakers en -schaaksters die nieuwsgierig zijn, zijn de gehele maand september van harte welkom om gratis te komen kijken en natuurlijk mee te doen. Via Schaak maar raak! Zijn er overigens al 170 schaakdiploma’s behaald in het Westerkwartier.

Ook zijn er leuke en spannende competities, zoals de clubcompetitie om het clubkampioenschap, een snelschaakcompetitie en een schaakpuzzelcompetitie. Daarnaast zijn er ook een aantal bijzondere activiteiten zoals het Kerstschaken, Paasschaken, de Koningsmatch en een héél gezellige slotavond. Tevens wordt er naast de aandacht voor de schaaksport ook veel aandacht besteed aan het schaakspel, door vele (zelf gemaakte) schaakvarianten zoals Rekenschaak, Dobbelschaak, Maxischaak, Minischaak, Moerasschaak en Chess-4-Fun. Door deze grote variatie is het bij de schaakclub nooit saai en altijd verrassend.

De locatie is het gebouw van CBS Rehoboth te Oldekerk. Voor informatie en vragen kan er contact worden opgenomen met Huub van der Logt: huub@schaakmaarraak.nl of 06 30796868.