Zwembad de Woldzoom sluit zwemvierdaagse af met graffittimuur

De muur van zwembad de Woldzoom is zondag onder handen genomen tijdens de laatste dag van de zwemvierdaagse. De winnende tekeningen van de graffitiwedstrijd die tijdens het evenement werd gehouden, zijn op de muur gespoten.

De veertien winnende kinderen mochten de ervaren spuiters helpen om de tekeningen in te kleuren. Voor het begin van het zwemseizoen is er een tekenwedstrijd gestart. Tijdens de zwemvierdaagse konden de kinderen ook tekeningen maken en inleveren. Op de laatste avond hebben de graffitispuiters de tekeningen uitgekozen.

Naast het tekenen voor de buitenmuur waren er ook allerlei andere activiteiten. Zoals archery tag, varen in echte botsbootjes, spijkerbroek hangen, schat duiken, klimmen en met glans van de schans in zelfgemaakte bootjes en met gewone banden.

Ongeveer 280 deelnemers zwommen deden mee met de zwemvierdaagse en werden beloond met een mooie medaille. Op de laatste avond wordt er traditie getrouw het lootje getrokken voor een gezinsabonnement voor volgend jaar. De winnaar was Roy van Wijk, hij en zijn familie kunnen volgend jaar gratis zwemmen. Het was weer een geslaagde week met activiteiten, met als slot een mooi geschilderde muur.