GlasDraad start glasvezelcampagne in Westerkwartier

GlasDraad Westerkwartier start op maandag 2 september officieel de campagne in de dorpskernen en het buitengebied van Westerkwartier.

Inmiddels heeft GlasDraad al vele vraagbundelingen succesvol afgerond en duizenden huishoudens en bedrijven in kleine dorpskernen en buitengebieden aangesloten op het glasvezelnetwerk. Westerkwartier sluit daar naadloos op aan. Begin september zullen alle bewoners een uitnodiging voor de informatieavonden ontvangen. Daarna ontvangen zij ook een informatiepakket over de glasvezelcampagne inclusief een overzicht van de vele dienstenaanbieders die leveren over het netwerk van GlasDraad.

De campagne is een initiatief van GlasDraad. GlasDraad BVwil bewoners en ondernemers in kleine dorpskernen en buitengebieden van Nederland toegang te geven tot het supersnelle glasvezelnetwerk. In totaal gaat het om ongeveer 7.300 huishoudens en bedrijven in Westerkwartier. Als 40% voor de uiterste inschrijfdatum (25 november 2019) zich aanmeld voor glasvezel, krijgt de aanleg van het netwerk een ‘go’.