Bomvol programma bij de Leekweek

De LeekWeek gaat weer van start en duurt tot en met 1 september. Er staat weer van alles op het programma.

Woensdag 28 augustus is er de Zijlen on Tour met Leo Klok en Gert van Essen wordt weer een muzikaal gebeuren.Vanaf woensdag tot zondag 1 september zendt lol fm live uit vanuit Café De Buurvrouw. Het is te horen op 106.2 fm.

Donderdag 29 augustus staat de weekmarkt met standwerkersconcours. Dit is voor het eerst georganiseerd door gemeente Westerkwartier en duurt van 13.00 tot 17.00. ’s Avonds staat de bingo op het programma in De Waag in Nietap met mooie prijzen die beschikbaar zijn gesteld door de ondernemers van Leek.

Vrijdag 30 augustus is er de traditionele kleintje pinkstermarkt van 13.00 tot 20.00 uur. ’s Avonds wordt deze dag afgesloten met muziek. Ook is er ‘s avonds in het sportcentrum leek een bierproeverij georganiseerd door verschillende ondernemers die er een goed doel aan hebben gekoppeld, namelijk de bouw van een kleuterschool in Rwanda.

Zaterdag 31 augustus staat in het teken van de kinderen met onder andere spelletjes en springkussen. Dit duurt van 14.00 tot 17.00 uur. Tot slot het einde van de Leekweek met een proeverij bij café De Oude Bank vanaf 15.00 uur. Kortom voor ieder wat wils.