Expositie in het kerkje van Noordwijk

Peter Hein en Natalie de Klijn exposeren in het kerkje van Noordwijk. Op zondag 8 september zullen zij zelf ook aanwezig zijn.

Peter Heintekende als kind al graag. Ook als beeldhouwer blijft hij een tekenaar. Zijn bronzen beelden zijn als tekeningen van brons in de ruimte. Licht, luchtig, ijl, rank, sierlijk zijn de sleutelwoorden. Zowel bij figuratieve-, als bij abstracte beelden accentueren lange vormen de bedoelde emotie. Sinds kort worden ook objecten van roestig ijzer gemaakt.

De liefde van Natalie de Klijn voor haar Vizsla, een Hongaarse jachthond, gaf ooit de doorslag voor haar werk: boetseren. Met een kleine voorkeur voor paarden en honden probeert Natalie niet alleen de beweging, maar ook de uitdrukking van het onderwerp van haar beelden zo dicht mogelijk te benaderen. Brons tot leven laten komen.

Elke zondagmiddag van 14.00 – 17.00 uur wordt een dubbelexpositie gehouden worden in het kerkje van Noordwijk. De expositie duurt tot en met zondag 8 september. Beide beeldhouwers maken ook werk in opdracht. De expositie is gratis toegankelijk.