Kennismaken met fitnesscentrum ProFit

Fitnesscentrum ProFit uit Leek opent in september de deuren voor sporters om kennis te maken met de club. Tijdens de actiemaand kunt u hier terecht voor individuele fitnes, personal training en groepslessen.

ProFit Leek is een jong sportcentrum dat voor iedereen toegankelijk is. De medewerkers vinden het belangrijk dat zij weten wie de sporter is en wat voor persoonlijke doelstellingen de sporters nastreven. ProFit probeert een sfeer en gevoel te creëren waar een ieder zich snel thuis voelt. Alle medewerkers zijn gediplomeerd en voorzien de gast(en) van trainingsschema’s, trainingstips en voeding en leefstijladvies.

ProFit Leek is gevestigd aan de Euroweg/Valkenburgstraat 5 in Leek en is telefonisch te bereiken op 0594-857047. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 8.30-22.00 uur. Zaterdag van 9.30-13.00 uur en zondag van 9.00-13.30 uur.

Van 1 t/m 30 september kunt u kennis t maken met onze club. Als u zich in september inschrijft betaalt u geen inschrijfkosten. Sluit u een jaarabonnement af, dan sport u tot 1 november gratis.

Zie voor meer informatie www.profitleek.nl of kijk op onze Facebookpagina: www.facebook.com/profitleek.