Bomvolle Feestweek Zevenhuizen

ZEVENHUIZEN De Feestweek in Zevenhuizen is in volle gang. Zondag was er een oldtimerralley vanaf het voetbalveld en aan de vaart werd ringgestoken. Vrijwel iedere avond is er vertier in de feesttent. In het dorp zijn tal van ludieke en feestelijke activiteiten.

Mooi en drukbezocht, deze week, maar er zit erg veel werk achter. Dit werk wordt onder meer gedaan door Stichting Promotie 7Huizen (SP7). Deze stichting zit te springen om nieuwe bestuursleden. n de afgelopen 15 jaar is de SP7 uitgegroeid tot een overkoepelende organisatie die activiteiten in het dorp ondersteunt en organiseert. De SP7 is de stille kracht achter veel activiteiten die samen met commissies worden uitgevoerd.

Elk jaar word er vanaf januari onder anderen alweer gewerkt aan de feestweek van Zevenhuizen. Activiteiten die de SP7 ondersteunt zijn bijvoorbeeld de 4 mei Herdenking, 5 mei viering, Feestweek, Het Vrijwilligersfeest, Sint Maarten en de Sinterklaasintocht. SP7 heeft een goede samenwerking met Door Eendracht Sterk (DES dorpsbelang), Ondernemers Vereniging Zevenhuizen (OVZ) en het bestuur van het Multi functioneel Centrum (MFC). SP7 kan gezien worden als een belangrijke spin in het web voor de vele activiteiten die er georganiseerd worden in Zevenhuizen. De SP7 zou niet bestaan zonder alle donaties en de groeiende groep vrijwilligers die Zevenhuizen rijk is.

De SP7 bestond de afgelopen jaren uit 7 bestuursleden die al het werk konden verdelen. Helaas zijn de taken nu verdeeld over 4 bestuursleden, waarvan er in februari nog eens twee uitstromen. Om de taken draagbaar te verdelen en ons prachtige dorp actief te houden is aanvulling van actieve mee denkers van groot belang. Interesse? Meld je aan via www.7huizen.nl.