Meiden onder de 11 van SV Marum kampioen

MARUM De meiden onder de 17 lopen al een tijdje met deze sportrugzakken met het knalroze logo van makelaardij Reinette. Het is heel fijn dan Reinette ook de MO11 wil sponsoren.

Ook deze meiden kunnen met deze prachtige tas op de rug bij de wedstrijden verschijnen. En tot nu toe lijkt de tas geluk te brengen….

De meiden onder de 11 hebben tijdens de voorjaarscompetitie slechts 1 wedstrijd verloren en de overige wedstrijden waren ze onverslagen! De inzet en het samenspel van de meiden is mooi om te zien en ook onderling hebben ze veel plezier met elkaar. De meiden zijn kampioen geworden en zijn met veel gejuich op een kar door het dorp Marum gereden! Een prachtige afsluiting van een mooi seizoen!

SV Marum heeft een grote dames en meiden afdeling van MO11 tot dames 30+ en alles wat er tussen zit. Lijkt het je leuk om te starten met voetbal bezoek dan een keer een training, je mag twee keer mee trainen om te kijken of het iets voor je is. Op de site van SV Marum (www.svmarum.nl) kunt u vinden wanneer de trainingen plaatsvinden.