Netwerkavond voor vrouwen over weggeven

VISVLIET Op woensdag 29 mei organiseert Wichter West een bijzondere netwerkavond voor vrouwelijke ondernemers.

Leden en niet-leden zijn welkom om te brainstormen over het onderwerp: weggeven. Waarmee verras jij je klant? Wat kun jij doen om te zorgen dat jouw bedrijf een geweldige herinnering meegeeft aan je klant?

Want je kent ze vast wel, die verhalen op verjaardagsfeestje; ‘Weet je wat IK nu toch heb meegemaakt?!’ Vaak volgt dan een bijzonder verhaal over dat ene bedrijf. Soms een heel slechte ervaring en soms een hele goede; maar altijd een verhaal met impact.

Bijvoorbeeld dat jij die vierde klant in de rij bij de Jumbo was en dat je de hele kar zo mee kon nemen. Of dat je toen het al drie dagen regende gratis de sauna in mocht in het hotel. Die verhalen vertel je weer door en vooral, ze beïnvloeden je als je iets nodig hebt. Bedrijven met uitzonderlijke prestaties, een extraatje of een ‘out-of-the-box’ gedachte; je zou er jaloers op worden. Want dat trekt klanten aan als magneten. In deze kleine workshop onderzoeken we of jij ook iets kunt organiseren om deze sterkste reclame een handje te laten helpen. Aanmelden wel verplicht: wichterwest@gmail.com.

Locatie: Heirhuys, Heirweg 5 in Visvliet. Aanvang: 19.15 inloop, 19.30 beginnen. Entree: 17,50. Geen pin, graag contant betalen. Ook niet leden welkom!