Sunday at the Park terug waar het hoort

LEEK Vorig jaar waren er vier heerlijke luie zondagmiddagen in het park voor jong en oud. Vanwege het grote succes komt er dit jaar een vervolg op deze gratis Lazy Sunday.

De twee ooievaars op het podium terrein zorgden voor een gedwongen verhuizing naar het prachtige bosrijke terrein van Borg Nienoord. Dit jaar is het evenemen terug op het eigen terrein om te genieten van hapjes, drankjes en live muziek. Voor de kinderen zijn er leuke activiteiten georganiseerd zodat zij zich niet hoeven te vervelen.

Pak je agenda erbij en noteer 26 mei, 16 juni, 7 juli en 25 augustus voor een zomerse, relaxte, gezellige zondagmiddag tussen het sprookjesachtige groen in Nienoord. Nodig je vrienden, familie, buren of collega’s uit om te genieten van een breed scala aan muziekstijlen. Van classic rock, soul, funk tot blues & rock and roll.

Verspreid over het terrein zijn diverse foodtrucks met kleine, betaalbare hapjes zoals crêpes, tosti’s en smoothies, fris, wijn en bier. Daarmee doet Sunday at the Park het idee waarmee het georganiseerd is eer aan: één grote gezellige picknick voor iedereen. Dus schuif aan op een bankje, picknickkleed, loungestoel of krat. Vergeet je pakje kaarten, bal, bellenblaas of frisbee niet en maak er een heerlijke dag van!

Op zondag 26 mei is de eerste ‘Sunday at the Park’ van dit jaar.