Twinkel heropent in Leek

LEEK - Sinds 16 jaar is aan de Dam in Leek Twinkel gevestigd. In deze winkel werken mensen met een verstandelijke beperking. Zij maken producten voor de winkel en helpen de klanten. De winkel is heropent en is van aanbod veranderd. Geen tweedehands kinderkleding meer, maar nu is Twinkel een woonwinkel.

Diverse woondecoraties, welke worden ingekocht door de medewerkers en eigen gemaakte spullen, vullen de winkel. Onder andere worden er sokken, woondekens en kussens gebreid. Mooie schorten en baby-artikelen (slabben, box-kleden en knuffels) worden geborduurd en genaaid.

Op bestelling kunnen er leuke geboortecadeaus worden gemaakt. Onder meer een geboortestok voor in de tuin, een stoeltje met de naam van het kindje en eventueel gedeeltes van het geboortekaartje kunnen hierop worden verwerkt. Het hele jaar door worden er, passend bij het seizoen, leuke tekstborden en tekstdoeken gemaakt.

De openingstijden van Twinkel zijn op maandag van 13.00 tot 17.00 uur, dinsdag tot en met vrijdag van 9.30 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.