Combitraining jeugd Dio Ezinge en Voklubol uit Oldehove

EZINGE - Na het grote succes van vorig jaar is er op afgelopen week weer een gezamenlijke training georganiseerd met de jeugdspelers van de volleybalverenigingen uit Ezinge en Oldehove. Dit keer werd de training in de gymzaal in Ezinge gehouden.

In totaal deden 18 jeugdspelers mee aan deze combitraining, die werd verzorgd door de trainster van DIO Ezinge en een trainster van Voklubol. Om de beurt leidden deze trainsters een onderdeel, wat uiteraard begon met warming up oefeningen. Hierna kregen de spelers wat te drinken met wat lekkers. Daarna volgden een aantal technische oefeningen, waarbij vereiste vaardigheden voor het spelen van volleybal aan de orde kwamen.

De training werd afgesloten met een aantal wedstrijdjes. De spelers van DIO Ezinge en Voklubol werden door elkaar gemixt en elk team ging voor de overwinning. Ondanks een grote samengestelde groep van verschillende leeftijden, lengtes en niveaus werd er samen veel plezier gemaakt. Zowel de jeugd als de trainsters vonden het een geslaagd succes wat zeker voor herhaling vatbaar is.