Kijk eens met andere ogen

LEEK NIETAP IVN Leek Nietap organiseert op zaterdag 1 juni 2019 een workshop om op een andere manier naar het landschap te kijken.

Om 14.00 uur start deze middag in het Dorpshuis van Lettelbert en het duurt tot ongeveer 16.00 uur. Voor deze workshop zijn slechts 10 plekken beschikbaar, dus aanmelden via activiteiten.ivn@gmail.com is nodig.

Deelname aan deze workshop kost € 10,00. De organisatie zorgt dat er voldoende materiaal aanwezig is. Wilt u graag uw eigen materiaal gebruiken dan kan dat ook. Na een korte introductie gaan de deelnemers onder begeleiding van Wine Fransen aan het werk. Bij mooi weer kan er buiten een plekje worden gezocht. Met behulp van houtskool, pastelkrijt of aquarelverf gaat iedereen aan de slag om het landschap vast te leggen. Voordat iedereen weer naar huis gaat is er gelegenheid elkaars werk te bekijken. Wil jij ook eens anders naar de natuur kijken, meld je dan aan voor deze excursie via activiteiten.ivn@gmail.com. Er zijn maar 10 plekken beschikbaar en vol is vol. Wees er dus snel bij!