Amysoft nieuwe shirtsponsor Donar

GRONINGEN - Het Leekster bedrijf Amysoft volgt HEPRO Kunststof Kozijnen na dit seizoen op als shirtsponsor van Groningens basketbaltrots Donar. Behalve op de shirts prijkt de naam Amysoft komend seizoen ook op de shootingshirts, de LED-boarding en het speelveld van Donar.

Amysoft, onderdeel van Amy Water Systems, is gespecialiseerd in waterbehandeling en richt zich met name op de particuliere markt. Amysoft is in Europa een van de grootste leveranciers van waterontharders.

Amysoft heeft vestigingen in Leek en - sinds een half jaar - in IJsselstein.

Lid businessclub

Amysof is in januari lid geworden van de businessclub van Donar. De bedrijfsnaam is sindsdien ook zichbaar op de LED-boarding rondom het speelveld.

"In deze korte periode heeft de samenwerking zijn vruchten afgeworpen wat heeft geleid tot verdere gesprekken en dat heeft geresulteerd tot een volgende stap: shirtsponsoring bij Donar", vertellen Marieke Abbink en Peter van der Molen, respectievelijk bestuurslid commerciële zaken en commercieel manager van Donar.

,,We verwachten dat deze volgende stap voor beide partijen een groei realiseert en dat we de samenwerking met Amysoft de komende jaren kunnen continueren en uitbouwen."