Oproep inzenden kunstwerken voor Zomersalon

MARUM - In de maanden mei en juni houdt de KunstKamer Marum voor de vijfde keer haar jaarlijkse Zomersalon voor (amateur)kunstenaars uit de regio Westerkwartier. Men kan de kunstwerken inbrengen op donderdag 9 mei tussen 19.00 en 21.00 uur of op vrijdag 10 mei tussen 15.00 en 18.00 uur.

Elke kunstenaar mag maximaal 3 kunstwerken inleveren. Het mogen schilderijen zijn, of ruimtelijk werk (beelden, keramiek), textiel (vilt of art-quilt), sieraden of poëzie. Objecten die moeten hangen dienen voorzien te zijn van een deugdelijk ophangsysteem. Ook zijn er drie afsluitbare vitrinekasten en over diverse sokkels. Kortom er is veel mogelijk.

Door de inbreng van velen wordt zichtbaar wat er zoal in onze regio leeft. ,,Het is elk jaar weer een verrassing wat er komt”, zegt Ineke Kroese, voorzitter van de KunstKamer Marum. ,,Maar de kwaliteit van de ingeleverde werken is over het algemeen hoog.” Dat maakt deze expositie ook bijzonder.

De expositie loopt van 13 mei tot 5 juli en is op werkdagen te bezichtigen in de KunstKamer in ’t Marheem, Schoolstraat 8 in Marum.