Jeugd Showkorps D.I.N.D.U.A. Oldekerk scoort goed

Oldekerk- Het zijn mooie tijden voor de jeugd van Showkorps D.I.N.D.U.A.- Oldekerk. Eind maart werden twee onderdelen van de vereniging Nederlands kampioen. 2Xtreme Junior wist de titel te veroveren in de Junior Class. WooDi Percussion Ensemble, de samenwerking tussen jeugdmuzikanten van Showkorps “D.I.N.D.U.A.-Oldekerk” en die van Woudklank Grootegast, gingen er met de nationale titel vandoor in de Marching Cadet Class.

Ook de twee jongste onderdelen van de vereniging hebben dit seizoen goed gepresteerd. Als klap op de vuurpijl mocht een delegatie van de jeugd afgelopen vrijdag een cheque van 1.070 euro in ontvangst nemen. Dit gebeurde tijdens het jaarlijkse sponsorgala van Poiesz Supermarkten, in het WTC Expo te Leeuwarden.

Showkorps D.I.N.D.U.A. Oldekerk kon de hoogte van het bedrag beïnvloeden door zoveel mogelijk Jeugd Sponsor Munten te verzamelen. Dit is goed gelukt. De jeugd wil iedereen bedanken voor het schenken van de munten. De opbrengst zal uiteraard ten goede komen aan de jeugdafdelingen.