Keeperstraining bij vv TLC met medewerking van Jan Hoekstra

LEEK - De keeperstrainers van vv TLC houden donderdag 11 april om 19.30 uur een keeperstraining met medewerking van Jan Hoekstra

De 20-jarige doelman is de huidige keeper van jong FC Groningen en één van de keepers bij Oranje U21.

Naast de ouders en familie zijn ook belangstellenden van harte welkom om een kijkje te komen nemen. Na de keeperstraining, rond 20.45 uur, is er tijd voor een handtekening of op de foto te gaan met onze gasttrainer Jan Hoekstra.

Het keepen bij vv TLC kenmerkt zich door de 3 P’s; Plezier – Passie – Progressie. Iedere week wordt er keeperstraining gegeven door een vijftal enthousiaste keeperstrainers, wordt er oefenstof aangeboden die leerzaam en afwisselend is en wordt er met veel plezier en passie getraind. Elke keeper bij vv TLC, vanaf de JO11, krijgt keeperstraining aangeboden ongeacht zijn/haar niveau, want in elke keeper schuilt wel talent. Door keeperstraining te geven komt dit talent vanzelf naar boven drijven. De keeperstrainingen bij vv TLC vinden plaats op de maandag- , dinsdag- en donderdagavond. Voor informatie en/of vragen kunnen mensen contact opnemen met Geert Spaan.