FCC de Spartanen blij met de Poiesz supermarkt

ZEVENHUIZEN De Poiesz-supermarkt draagt de jeugd een warm hart toe, want de supermarkt organiseert voor de 14de keer de jeugdsponsoractie.

Bij elke € 10 aan boodschappen krijgt u 1 sponsormunt. Er zijn extra munten te verkrijgen bij de vele leuke aanbiedingen. De clubs die meedoen aan de actie verzamelen in de actieweken zoveel mogelijk sponsormunten en ontvangen van de Poiesz een mooie cheque als beloning. Elke zaterdag mag de jeugd van een club de lekkere bakkersaanbieding verkopen om zo extra sponsormunten te verzamelen.

Zaterdag 23 maart mogen de fietscrossers van FCC de Spartanen in de Poiesz winkel in Zevenhuizen staan. En wat we voor u in de aanbieding hebben? Dat is nog een verrassing, dus kom maar langs. Bij elke bakkersaanbieding krijgt u 15 extra sponsormunten. U kunt uw munten bij de kassa afgeven aan de jeugdleden van FCC de Spartanen, te herkennen aan hun clubtenue. U blij met een lekkere traktatie en de fietscrossers blij met uw sponsormunten. Een win-win situatie. Dus kom zaterdag 23 maart naar de Poiesz supermarkt in Zevenhuizen. De Spartanen staan daar tussen 10 en 15 uur.